Børn og unge

Får du dårlig samvittighed hver gang, du spiser noget usundt? Mit store ønske er, at alle lærer at forholdet til krop og vægt ikke behøver være en kamp. At det kan være et nærende forhold, fyldt med glæde og lethed. Ligesom alle andre relationer er relationen til vores krop noget, der helst skal være nærende.

Terapi

Går du med tanker om at få terapi, kan det være, du ikke synes, du har noget, du tumler med, men tænker måske, at det kan være sundt at vende tanker, få luft mv. i en stressende hverdag. Det er lige netop det terapi er til for. Din udfordring kan også ligge inden for andre områder, fx mistet gejsten på studiet, uvis retning, tab, traume eller spiseforstyrrelse.

Studerende

Er det svært at vende tilbage til gym/studiet efter ferien eller begynde på 1. semester? Har du svært ved at nyde at lave andre ting, der ikke er læsning? Er studiet eller eksamen begyndt at hænge over hovedet, som en tung, grå sky? Har eksamen/studiet taget overhånd og er begyndt at fylde for meget ift. hvad “godt er”?

Virksomheder og kommuner

Hvordan har dine medarbejdere det egentlig? Hvordan er deres trivsel? Og arbejdsglæde? Et inspirations boost er til den virksomhed eller kommune, der ønsker at nedbringe sygefravær og stress, øge medarbejdernes overskud, trivsel og arbejdsglæde. Herfra kommer de gode idéer. Her er dine medarbejdere innovative og visionære.

For gymnasier

Nede på jorden og i øjenhøjde med de unge mennesker, vil jeg føre dem igennem basale life skills (livskundskaber) - en slags mental fitness. Hvad kan jeg selv gøre for ikke at blive stresset? Hvordan kan jeg spotte, når andre er det - og hjælpe dem? Er jeg den eneste i verden, der ikke kan gøre alting perfekt?

Virksomheder og kommuner jeg har arbejdet med

Hvad mine kunder siger