Sunde medarbejdere er en investering langt ud i fremtiden.

Hvordan har dine medarbejdere det egentlig? Hvordan er deres trivsel? Og arbejdsglæde? Et inspirations boost er til den virksomhed eller kommune, der ønsker at nedbringe sygefravær og stress, øge medarbejdernes overskud, trivsel og arbejdsglæde. Herfra kommer de gode idéer. Her er dine medarbejdere innovative og visionære. Intet underskud genererer vækst og overskud. I skal starte med at fylde på jeres medarbejdere. Så kommer resten af sig selv. Fra medarbejdere i overskud skabes virksomhedens/kommunens overskud.

Jeg skræddersyer en løsning, der passer til jeres virksomhed eller kommune. Ofte er en blanding af teoretisk oplæg, praktiske erfaring, hvor medarbejderne får fingrene i sund madlavning og opskrifter, en god kombination. Medarbejdere med overskud, tænker visionært og generer overskud i jeres kommune. De tager kloge beslutninger. Halter kroppen bagud, på den ene eller anden måde, er visioner ingenting værd – for der er ingen til at implementere dem i virksomheden/kommunen.

Er i parat til at vækste endnu mere?

Dine medarbejdere bærer virksomheden eller kommunens vækst. Ligeså stærke som de er tilsammen, lige så stærk kan jeres virksomhed eller kommune vokse sig. Efteråret og vinteren lægger for døren og det er nu, man skal sætte ind psykologisk og ernæringsmæssigt, for at genere overskud til den kolde og mørke tid. Har I tænkt det ind i jeres bundlinje?

Ved I hvad det koster at lade være?

Sygefravær og stress er dyrt. Det koster i trivsel og arbejdsglæde og i de gode idéer. Fra underskud kommer intet overskud.

Fra et overskud til et andet overskud

Invester i dine medarbejderes overskud. Det kan mærkes på alle konti.

Har du brug for hjælp?