Transformation indeni giver gevinst ude i verden

Går du med tanker om at få terapi, kan det være, du ikke synes, du har noget, du tumler med, men tænker måske, at det kan være sundt at vende tanker, få luft mv. i en stressende hverdag. Det er lige netop det terapi er til for. Din udfordring kan også ligge inden for andre områder, fx mistet gejsten på studiet, uvis retning, tab, traume, kompliceret relation, (kæreste)sorg eller spiseforstyrrelse. Psykoterapien kan også hjælpe med andre ting i livet, sådan i mere overordnet karakter.

Det meningsfulde liv

Vi bliver født vitale og legende. Den lethed er forbundet med ægte glæde. Når vi genskaber kontakten til det indre nærvær, folder vitaliteten sig ud. Dit selvbillede og selvværd er barren for, hvor meget lykke, du tillader dig selv.

Det kan terapi løse for dig

Problemer jeg tilbyder løsninger på er bl.a. hvis du ofte kæmper alene med de samme udfordringer? Hænger du fast i drænende begrænsninger? Savner klarhed og retning? Eller har en følelse af opgivenhed.

Vækst og trivsel

Terapien åbner for, du kan flytte dig fra det, der ikke fungerer længere og skabe de resultater, du efterspørger.

Hvordan foregår terapi? Gennem samtale, hvor vi undersøger det, der fylder for dig, kan ting transformere sig. Det sker uden at ville have, der skal ske noget bestemt. Tingene har det med at folde sig ud, nærmest af sig selv, når man begynder at sætte ord på i terapien. Jeg er der med mit nærvær og fulde opmærksomhed.

Det perfekte liv findes ikke, men det gør øjeblikket, her og nu. Har du tid til at være tilstede? Midt i dit liv?

Terapi er transformation indeni, der giver gevinst ude i verden. Når det, der engang var automatisk, bliver bevidstgjort, kan det ikke længere løbe af med det, uden du ved det. Du kan vælge. Transformationen ligger i valget.

Har du brug for hjælp?