Skab en meningsfuld studietid, du aldrig vil glemme

Er det svært at vende tilbage til gym/studiet efter ferien eller begynde på 1. semester? Har du svært ved at nyde at lave andre ting, der ikke er læsning? Er studiet eller eksamen begyndt at hænge over hovedet, som en tung, grå sky? Har eksamen/studiet taget overhånd og er begyndt at fylde for meget ift. hvad “godt er”? Har du mistet overblikket i læsningen? Har du svært ved at tage pauser i (eksamens)læsningen?

Hvordan går det med at studere? Oplever du lethed, sjov, glæde, nydelse og passion? Hvis ikke kan der justeres, så du gør. Eksamen behøver ikke være forbundet med ondt i maven. Stress, angst og depression skal ikke være en del af dit værdifulde studieliv.

Lær at navigere i et krævende studieliv

Enhver ubalance nu, skaber flere ubalancer sidenhen. Vores valg er ikke omkostningsfrie. Vælger du stress nu, vil det have nogle konsekvenser, fx angst eller depression. Så det er op til dig om du vil lære at styre stressen, så den ikke tager overhånd.

Du skal trives

Går det hele lidt for hurtigt eller er noget i dit liv ikke nærende, som du ønsker (fx relationer, gym/job/studie), fritid, så husk på, det ikke behøver være sådan. Du fortjener det hele er berigende!

Transformer det, der ikke nærer dig

Du behøver ikke kæmpe. Heller ikke med lektier, opgaver og eksamen. Vil du opleve, hvordan det er at gå på gym/studere med ro i maven?

Har du brug for hjælp?