Christine Eilvig har mange år inspireret mig. Hun har lært mig at lethed og nydelse er lige så vigtigt, som at trække vejret. En dag fik jeg en mail fra hende, hvor hun skrev ud til sin liste, at hendes næste post var landet: doterra.

Jeg er typen, der skal gå stille frem. Snuse og mærke resultater, inden jeg “køber det”. Jeg glemmer aldrig min første workshop med Christine om olierne. Hun tog udgangspunkt i familiesættet. De 10 populæreste olier. Jeg gik derfra let og opløftet. Og måtte bare i gang! Jeg bestilte wild orange, frank, elevation og air og fik balance og past tense med.

Noget andet jeg fik bestilt hurtigt, var en diffuser. Jeg elsker at lave spa i hverdagen. Deep blue er essentiel til det. Den løsner op i ømme nakke- og skuldermuskler. Noget afslappende og opløftende i diffuseren. Jeg er vild med, jeg hver dag kan sammensætte mine egne dufte. Fx vetiver og arise i diffuseren.

På doterra.com kan du under luppen søge på og læse om de olier, jeg har nævnt. Der er også en “følelsesbog”, hvor du kan slå alle olier op og læse, hvad de transformerer på følelsesfronten. Der er olier til at forløse sorg, vrede, skyld, skam osv. Jeg mærker, hvilke følelser jeg gerne vil have mere af eller forløse. Og håndplukker olier efter det. Udgangspunktet er noget, der giver jordforbindelse. Sammensat med en olie, der højner energien. Jeg elsker at jeg hver dag kan blande mine egne “parfumer”. Olierne er rene. Dvs. De er ikke blandet med alkohol eller andet, der fortynder. Igen er det med til at holde viben høj.

Link til følelsesbogen: https://www.essentialoilsupplies.co.uk/product/emotions-essential-oils-7th-edition-book-wheel-bundle-pre-order-advert/

Link til “biblen” indenfor olier: https://www.essentialoilsupplies.co.uk/product/modern-essentials-book-10th-edition-hardback-single-bulk-coming-soon-pre-order/

Link til rollers, så du kan blande dine egne (bland med en bærerolie, fx fraktioneret kokosolie eller arganolie): https://www.essentialoilsupplies.co.uk/product/10ml-amber-glass-roller-bottle-black-lid-stainless-steel-rollerball-new-copy/

Mine rollers er på vej hjem til mig. Jeg glæder mig til at kunne blande mine personlige olieblandinger.

Kærligst Agna