Dufte har altid været en stor del af mit univers. Som barn var duften af rosenblade en daglig begejstring. Og fra dengang også maden. Dufte i køkkenet berigede og opløftede. Det gør de fortsat den dag i dag. Og aromaernes univers er blevet udvidet med de fantastiske doterra olier. Mens jeg skriver lige nu, har jeg passion og magnolia stående på mit bord. Som rollers. Dvs ruller dem på. De små rollers er nemme at have med i tasken. Elsker følelsen af spa på farten. Udover spa hjemme i stuen og på soveværelset med min diffuser, blandt andet. En diffuser er en forstøver, der sender de lækre dufte ud i det værelse, diffuseren står i.

I nat sov jeg med blandingen af arise og vetiver. Vetiver er en græsart. Meget groundende. Og arise er fra doterras yogasæt. Olien opløfter til nye højder og vidder.

Jeg har håndplukket et udvalg af olier. Og fornyer det hver måned, via doterras fordelagtige ordninger. Fx får jeg 20% af det jeg køber for retur. Det er oveni 25% rabat, fordi jeg er signet up. Og køber mere end én gang.

Jeg er vild med blomsternoterne! Milde og opløftende og fulde af god energi. Fx er rose målt til at indeholde 320MHz. Frank (en trænote) 147. Det betyder, du kan højne din vibration med olierne. Positive tanker add’er 15MHz. Og negative tanker trækker 12MHz fra din frekvens. Positive og negative valg vil hver dag bestemme din vibration.

Hver morgen tager jeg to tabeletter DDR Prime, som efter min mening er genialt. Jeg har landet tre virkelig fine kropslige resultater, efter jeg er begyndt på DDR og copaiba. DDR er en energetisk vogter for cellerne (ift. oxidativt stress) og eliminerer de celler, der bare skal ud og videre. Copaiba er som flydende guld for kroppen. Det er doterras svar på cannabisolie, som jeg har hørt har et hav af gavnlige effekter, men ikke har prøvet. Copaiba giver også øjeblikkelig ro til nervesystemet. Er som en stemmegaffel for det.

Udover at begynde mine morgener med DDR, copaiba og vand med enten wild orange eller grapefrugt, smører jeg mig med melaleuca (tea tree), som står for energetiske grænser. Rose på hjertet. Og så intuitivt en til to andre. Fx lime, ylang ylang, jasmin eller en anden skøn olie.

Og så til mine foreløbige resultater. Det er slut med menstruationssmerter. Efter 5 år med. Jeg havde lidt urenheder på brystet. Det er væk. Og ikke mindst, havde det med at skulle tisse op til flere gange, inden jeg skal sove. Det er tilbage til det naturlige en gang inden jeg sover. Vi vil alle lande vores unikke resultater med doterra. Det vi har brug for, heler naturen (olierne) for os.

Dr. Hill taler her om copaibas effekter: https://youtu.be/m9njoAmK5m8

Kærligst Agna