Har du prøvet alt, men oplever ingen resultater?

Får du dårlig samvittighed hver gang, du spiser noget usundt? Mit store ønske er, at alle lærer at forholdet til krop og vægt ikke behøver være en kamp. At det kan være et nærende forhold, fyldt med glæde og lethed. Ligesom alle andre relationer er relationen til vores krop noget, der helst skal være nærende. Et forhold, der nærer dig og ikke går op i stram kalorietælling eller restriktioner. For mig er mad en af de største nydelser i livet og alle er værdige til et ubesværet forhold til mad.

Måske er du der, hvor du har prøvet alt og intet virker. Ingen kure har vist sig at give dig de resultater, du ønsker. Måske er dit forhold til krop og vægt endda blevet værre. Jeg er ikke fortaler for nogen kure. Men at lære sin krop, så godt at kende at du ved lige nøjagtig hvad den har brug for, hvornår og mængde. At du mærker nydelse, når du spiser. At du fredeligt mærker, hvornår du er mæt. Og glad og tilfreds nyder hver en mundfuld.

Få et naturligt og let forhold til mad

Mad er i min optik nydelse. Når vi lærer kroppens signaler så godt at kende, ved du præcis hvad du har brug for og hvornår. Helt ned til vitamin og mineralniveau ved du intuitivt, hvad din krop har brug for. Når kroppen får det, den længes efter, slipper den alt overflødig vægt. Uden kamp. Vi kan tælle kalorier i en evighed, men uden at arbejde med de psykologiske aspekter nytter det ingenting.

Vil du slippe kampen?

Så vil jeg gerne hjælpe dig på vej. Vise dig at der er en vej, så din krop genkender den og genfinder sin balance. Nydelse og næring, der går hånd i hånd.

Lethed og glæde

Er du klar til at have et glædesfyldt forhold til din krop?

Har du brug for hjælp?